Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ματθαίου στο Metropolis: «Δεν θα με ενδιέφερε να αναλάβω την προεδρία του ΑΣ»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Νικήτας Ματθαίου φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την φημολογία που θέλει τον ίδιο να αναλαμβάνει την προεδρία του ΑΣ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο μέλλον του Άρη τονίζοντας πως για να δει κανείς την επόμενη μέρα πρέπει να είναι… μέντιουμ!

Αναλυτικά:

Για την φημολογία που θέλει τον ίδιο να αναλαμβάνει πρόεδρος: «Από εσάς το ακούω. Από το πρωί είμαι στην δουλειά μου και η αλήθεια είναι πως δέχθηκα ?άλλα δύο τηλεφωνήματα και είπα πως δεν ξέρω τίποτα. Για να προκύψει ο νέος πρόεδρος του ΑΣ πρέπει να εκλεχθεί πρέπει να είναι αρεστός στον κόσμο. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Εγώ έχω μπλέξει με κάτι χρέη και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΑΣ».

Για το μέλλον του Άρη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος που το λέω αλλά για να δει κανείς το μέλλον του Άρη πρέπει να είναι μέντιουμ. Είναι λυπηρό για μια τόσο μεγάλη ομάδα να λέμε τέτοια πράγματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διοίκηση. Αυτή του Σκόρδα. Αν τώρα παραιτηθεί ο Σκόρδας και αναλάβει κάποιος από την χθεσινή Συνέλευση, τότε αλλάζει. Αλλά μην μπερδευόμαστε, ο Σκόρδας είναι αυτή την στιγμή πρόεδρος».

Τέλος ανέφερε: «Ο Σκόρδας και η διοίκηση του Άρη είναι ορισμένοι από το Πρωτοδικείο. Όταν η Γενική Συνέλευση είχε ορίσει τον Σκόρδα πρόεδρο δεν υπήρχε διοίκηση. Τώρα διοίκηση υπάρχει. Πρέπει να γίνουν όλες οι νόμιμες και νομικές διαδικασίες για να είναι όλα εντάξει. Μόνο αν το δικαστήριο το εγκρίνει τότε πάμε σε άλλη διοίκηση. Την Γενική Συνέλευση την όρισε η ΚΜΑ. Πρόεδρος της ΚΜΑ είναι ο Στεφανίδης. Ο Στεφανίδης δημιούργησε το πρόβλημα. Ο Σκόρδας πιστεύω πως με τον τρόπο που λειτουργεί νομίζω πως επειδή έχει δεσμεύσει όπως και εγώ τις περιουσίες μας για την σωτηρία του Άρη, παλεύει για το καλύτερο και δεν το αφήνει. Αν ο Άρης κάνει έξι νίκες για παράδειγμα και η ομάδα σωθεί ποιος θα πει τι για τον κ. Σκόρδα; Με τον Ηλιάδη τι είχε γίνει και με πρόεδρο του Στεφανίδη τον περασμένο Νοέμβρη με μάνατζερ και διάφορα άλλα; Αυτά δεν πρέπει να τα πούμε. Εδώ θέλουμε ανθρώπους να σώσουν την ομάδα. Ο Άρης έχασε τα πάντα με τον Ηλιάδη, με μανάτζερ, με κάτι ποσά στα προπονητικά και με παίκτες που δεν κρατήθηκαν για ελάχιστα χρήματα και έχασε τα πάντα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: