Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βελλής: «Δεν κατεβαίνουμε με την Βέροια»!

Σε ομιλία του στους παίκτες του Απόλλωνα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σταμάτης Βελλής τους γνωστοποίησε την απόφασή του να μην αγωνιστεί η ομάδα απέναντι στη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.

Βελλής: «Δεν κατεβαίνουμε με την Βέροια»!
Αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους παρουσιάζεται ο Σταμάτης Βελλής!

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και σε ομιλία του στους παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης τους έκανε γνωστό πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.

Οριστική απόφαση επί του θέματος αναμένεται να υπάρξει το αργότερο μέχρι το βράδυ, αφού το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ όλων των φορέων της ομάδας συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών προκειμένου να υπάρξει κοινή γραμμή, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του μετά την ήττα απέναντι στον Πανιώνιο και τις καταγγελίες στις οποίες προέβη.

Στη Ριζούπολη είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 100 άτομα που σε διάφορα «πηγαδάκια» συζητούσαν το μέλλον της ομάδας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι μάλιστα που χωρίς να αδικούν τον πρόεδρο σχετικά με τα κίνητρα της απόφασής του, έλεγαν πως ίσως η αποχώρηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» από το πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη λύση.

Από τη στιγμή κιόλας που η ομάδα μαθηματικά έχει ελπίδες να σωθεί, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως –αν και μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και παρά την αδικία που βίωσε στο πρόσφατο ματς με τον Πανιώνιο- θα πρέπει να εξαντλήσουν τα περιθώρια μέσα στο γήπεδο.

Το «παρών» δίνουν και παλιές δόξες της ομάδας, όπως ο Χρήστος Αρδίζογλου και ο Σάββας Παπάζογλου, οι οποίοι όπως είναι φυσικό, αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: