Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζεται η μεγαλύτερη προπώληση των τελευταίων ετών!

Η μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων των τελευταίων ετών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα στο «Παλατάκι».

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟK:

Η συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Μπάνε Πρέλεβιτς είναι εντυπωσιακή και άξια συγχαρητηρίων. Σήμερα, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγάρδης αγόρασε 40 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα και επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων του εξωτερικού για αυτή την προσπάθεια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί μέχρι είναι σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης και εκτός Ελλάδας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ της Στουτγάρδης και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Επανωμής που ήδη αγόρασαν τα εισιτήριά τους, αλλά και όλους τους συνδέσμους που έχουν εκδηλώσει προφορικό ενδιαφέρον και θα πράξουν το καθήκον τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, όπως και όλα τα ΜΜΕ που συμπαραστέκονται στην προσπάθεια, την προβάλουν και συμμετέχουν με τον τρόπο τους. Πολύ δε περισσότερο ευχαριστεί τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, ιδιαίτερα τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείς που ειδικά γι? αυτό τον αγώνα προέβησαν και σε αγορά απλών εισιτηρίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα.

Θα πρέπει να τονιστεί βεβαίως ότι είμαστε ακόμη στο 10% του τελικού στόχου, καθώς από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τα 500 εισιτήρια. Το επισημαίνουμε και για να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, αλλά και για να τονισθεί πως αυτή η προπώληση είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει για αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί προϋποθέσεις επίτευξης του τελικού στόχου μέχρι και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το PAOK Sports Arena και online στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: