Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπακασέτα και Μπουγαΐδη!!

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι Μπακασέτας και Μπουγαΐδης για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Άρη.

Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπακασέτα και Μπουγαΐδη
Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μαυρουδής Μπουγαΐδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μάνταλο με απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση απέναντι στον Πλατανιά, λόγω επιθεσής τους στον βοηθό Γουργιώτη. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό ήταν και το φύλλο αγώνος για τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι κινδύνευαν ακόμη και έξι αγωνιστικές.

Παράλληλα η αρμόδια επιτροπή επέβαλε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ στην ΠΑΕ, επιβάλλοντας παράλληλα χρηματικές ποινές και σε στελέχη της ομάδας για την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Χανίων. Μεταξύ αυτών και ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες.

Αναλυτικά:
ΠΑΕ Αρης, Ν.Κακογλου (προπονητή), Κ.Μπιμπισιδη (εκπρόσωπο),Ν. Γιάγκου (Γυμναστή), Δ.Μποτζόρη (φυσικ/πευτή), Δ.Μπουγιουκλή(διερμηνέα), Χ.Σκόρδα (πρόεδρο): διότι:

«Στο 80΄λεπτό του αγώνα με την κατακύρωση τέρματος της γηπεδούχου ομάδας από τον Α΄ βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση και σύρραξη των ποδοσφαιριστών, του πάγκου των αναπληρωματικών και του έξτρα πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με στόχο τον Α΄ βοηθό. Κατά τη διάρκεια της σύρραξης προπηλάκισαν και έσυραν τον βοηθό ως τα κιγκλιδώματα του αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησαν παράγοντες από τον πάγκο της εγκαλουμένης. Για 5΄λεπτά επικρατούσε πανικός ενώ ο διαιτητής, η αστυνομία και παράγοντες της εγκαλουμένης κατάφεραν να τους απομακρύνουν όλους. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και μαζί με τους βοηθούς του μετέβησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο», καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Κακογλου, Μπιμπισιδη, Γιάγκου, Μποτζόρη, Μπουγιουκλή, Σκόρδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στους κ.κ.Ν. ΚΑΚΟΓΛΟΥ, Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ, Ν.ΓΙΑΓΚΟΥ, Δ.ΜΠΟΤΖΟΡΗ και Δ.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες στον καθένα.

Τέλος επιβάλλει στον κ.Χ. ΣΚΟΡΔΑ α) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ και β ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: