Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κάμπελ... τρέλανε τον Βενγκέρ!!

O Κάμπελ έκανε άνω - κάτω τη Γιουνάιτεντ και έβαλε το όνομά του ξανά στην λίστα του Αρσέν Βενγκέρ. Τι είπε ο Κοσταρικανός για το μέλλον του, το παλεύει ο Ολυμπιακός!
Αποθέωση για τον Ολυμπιακό, κριτική για τη Γιουνάιτεντ και σενάρια επιστροφής για τον Τζόελ Κάμπελ. Οι Βρετανοί αφιέρωσαν πολλά σχόλια για τον διεθνή Κοσταρικανό, ο οποίος και... ήξερε πως ο Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί. Η μεγάλη ενέργεια που έκανε στον Κάρικ, τράβηξε το βλέμμα του Αλσατού, η γκολάρα του όμως έκανε τον τεχνικό της Αρσεναλ να σκεφτεί αρκετά! Όπως αναφέρει και ο «Independent», το τηλέφωνο του Βενγκέρ... κουδούνισε, αφού μίλησε ξανά με τους συνεργάτες του για τον Κάμπελ. Όσο για τον Κοσταρικάνο, αυτός αποκάλυψε: «Ακόμα πιστεύω πως μπορώ να παίξω στην Άρσεναλ. Είμαι σε θέση να τα καταφέρω και περιμένω την ευκαιρία.
Ελπίζω να συνεχίσω έτσι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον Θεό για το γκολ που πέτυχα. Το πανηγύρισα μαζί με την οικογένειά μου. Παίξαμε καλά, δεν τρομοκρατηθήκαμε και τώρα πρέπει να παίξουμε ακόμα ένα μεγάλο ματς στο Ολντ Τράφορντ». Η Άρσεναλ αρχισε να σκέφτεται ξανά την περίπτωση επιστροφής του Κάμπελ, αλλά και ο Ολυμπιακός το παλεύει αρκετά για να τον κρατήσει. Ο Κοσταρικανός κάνει μεγάλη σεζόν και σύμφωνα με τους Κοσταρικανούς ο μάνατζέρ του είχε την ευκαιρία να τα πει το βράδυ της Τρίτης και με τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί η αξία του Κάμπελ να έχει ανέβει στα ύψη, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ και οι Πειραιώτες θα φτάσουν μέχρι τέλους!
Ο Κάμπελ πάντως μίλησε και σε ΜΜΕ στην Κόστα Ρίκα. «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά συγκρατημένος γιατί απομένει ένα ματς ακόμα. Δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», σχολίασε ο διεθνής χαφ. Για το γκολ του τόνισε: «Φυσικά πάντα ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα και το χθεσινό ματς ήταν ένα όνειρο. Έχω μεγάλες βλέψεις και χθες καταφέραμε να φτάσουμε στην επίτευξή τους». Αναφορικά με το τι σκέφτηκε στην φάση του γκολ και το φάλτσο που έβαλε είπε: «Πρώτα ήθελα να υποδεχτώ σωστά την μπάλα. Μετά πέρασα την μπάλα κάτω από τα πόδια ενός αντιπάλου και μπόρεσα να σουτάρω και να την στείλω στα δίχτυα. Πάντα προσπαθώ τα χτυπήματά μου να είναι τεχνικά. Δεν είμαι ο παίκτης που σουτάρω τόσο δυνατά».
Ο ίδιος είχε ονειρευτεί πως θα σκοράρει ενώ είχε και επιπρόσθετο κίνητρο: «Ναι, είχα ονειρευτεί πως θα σκοράρω, αλλά δεν το είχα αποκαλύψει σε κανέναν. Ήταν κάτι ονειρεμένο για μένα να έρθει να με δει ο πατέρας μου, όπως επίσης δύο ξαδέρφια μου και η κοπέλα μου. Αφιερώνω το γκολ αυτό σε όλη μου την οικογένεια». Για το πόσο τον βοηθάει η απόδοσή του και το τέρμα του τόνισε: «Με βοηθά πολύ, αλλά είμαι από τους παίκτες που το νιώθω μέσα στο γήπεδο. Για μένα είναι ένας ακόμη στόχος, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω επιτυχίες».
Σχετικά με την Άρσεναλ και το εάν τέτοιες εμφανίσεις του ανοίγουν την... πόρτα της: «Για μένα αυτό το γκολ αυτό δεν είναι για να αποδείξω κάτι. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να εξελίσσομαι ως παίκτης και όταν έχω μια ευκαιρία να την εκμεταλλεύομαι. Δεν παίζω για να αποδείξω ότι είμαι καλός παίκτης. Προφανώς είναι καλή για μένα αυτή η εμφάνιση και το γκολ, αλλά πρέπει να έχω μια συνέπεια στην απόδοσή μου και να παίζω σε κάθε παιχνίδι καλά.
Οφείλω να εξακολουθήσω να δουλεύω σκληρά και να αποδίδω όπως πρέπει στους αγώνες μου με τον Ολυμπιακό. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλω». Τέλος μιλώντας στο BBC τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το που θα αγωνίζομαι την επόμενη περίοδο. Περνάω υπέροχα αυτή την χρονιά και θέλω να διασκεδάσω κάθε στιγμή. Καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο ματς. Το διασκεδάζουμε μέχρι το επόμενο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: