Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Να τους κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο»

Ένα μεγάλο παιχνίδι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα, σύμφωνα με τον Ινσαουράλδε, για να ανταποδώσουν στον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη που της παρέχει.

«Να τους κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο»
Απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα, στο «Ντα Λουζ» πρέπει να είναι απόψε (27/2, 22:05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Χουάν Ινσαουράλδε.

Ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα πρέπει να είναι πολύ καλός σε όλες τις γραμμές για να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον 29χρονο στόπερ οι παίκτες της ομάδας θέλουν να κάνουν δώρο έναν θρίαμβο στον κόσμο της.

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουμε να παίξουμε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στην δουλειά μας. Ξέρουμε πως για να περάσουμε στον επόμενο γύρο θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε όλες μας τις γραμμές, διότι η Μπενφίκα είναι μια μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς θα δώσουμε ότι καλύτερο για να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Το γήπεδο είναι πολύ όμορφο και ελπίζω να είναι γεμάτο και να γίνει ένα αντίστοιχα ωραίο ματς. Είχα παίξει εδώ στο Τσάμπιονς Λίγκ με την Σπαρτάκ Μόσχας».

Σε ότι αφορά την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας, μας βοηθάει παντού και είναι πολύ ένθερμος. Μοιάζει πολύ με τους οπαδούς στην Αργεντινή. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη και μακάρι να τους κάνουμε δώρο έναν θρίαμβο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: