Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δανεικοί και… αγύριστοι!

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για να κρατήσει στις τάξεις του Κάμπελ, Εντινγκά, Μαρκάνο, ακόμη και Βαλντές. Ποια τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

Δανεικοί και… αγύριστοι
Ο Ολυμπιακός δεν στέκεται μόνο στο «σήμερα», αλλά προετοιμάζει και το «αύριο», όπως οφείλει να κάνει κάθε ομάδα με φιλοδοξίες και σχέδιο. Ένα μεγάλο ερωτηματικό για την επόμενη σεζόν αφορά στους δανεικούς παίκτες, αφού μπορεί μεν ο Ρομπέρτο να παρέμεινε, αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμη ανοικτά μέτωπα.

Πρώτο και… μεγαλύτερο αυτό του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ έβγαλε μάτια με την απόδοσή του και το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Αρσέν Βενγκέρ σίγουρα παρακολουθούσε, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν ο παίκτης θα είναι στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή τώρα, πριν αποφασίσει για το αντίθετο ο Αλσατός τεχνικός ή ανέβει κι άλλο η τιμή του με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο του αγώνα της Τρίτης μίλησε τόσο με τον μάνατζερ του Κάμπελ όσο και με τον πατέρα του παίκτη κάνοντας σαφείς τις προθέσεις της ομάδας. Ο 22χρονος άσος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να μείνει, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως αν υπάρξει κάλεσμα από την Άρσεναλ τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ακόμη όμως κι αν τελικά παραχωρείται, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα με την τιμή του να έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ και να μην αποκλείονται ακόμη και ανοδικές τάσεις.

Σε ό,τι αφορά στον Ντελβίν Εντινγκά, ανήκει στη Μονακό η οποία μάλιστα καλύπτει το μισό συμβόλαιό του (1,2 εκατ. ευρώ) ως το τέλος της περιόδου. Στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους υπάρχει οψιόν αγοράς του για 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό αλλά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για να το «κατεβάσει». Πάντως ο Μίτσελ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Κονγκολέζο μεσοαμυντικό, ο οποίος τον δικαίωσε και έχει πάρει τη θέση του παρτενέρ του Γιάννη Μανιάτη από τον Σάμαρη.

Σχετικά με τον Ιβάν Μαρκάνο, τώρα, ο Ισπανός αμυντικός προσαρμόστηκε με το καλημέρα στο γνώριμο για τον ίδιο περιβάλλον του Ρέντη. Η επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του από τη Ρούμπιν Καζάν, είναι δεδομένη και αμοιβαία, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές με τη ρωσική ομάδα. Μην ξεχνάμε πως ο Μαρκάνο έχει συμβόλαιο που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ με τη ρωσική ομάδα και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Πάντως ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ήταν στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη και μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ έχει θετική άποψη και για τον Νέλσον Βαλντές. Μπορεί ο 30χρονος άσος να μην έχει δώσει ακόμη τα διαπιστευτήριά του λόγω τραυματισμών, αλλά εκτιμάται πως εφόσον τελικά εισήγηση είναι να παραμείνει και του χρόνου, δεν θα υπάρχει δυσκολία για να αποκτηθεί από την Αλ Τζαζίρα. Θεωρείται και είναι η πιο απλή (ή λιγότερο δύσκολη αν προτιμάτε) περίπτωση από τις τέσσερις των δανεικών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: