Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το πλάνο της νέας (;) διοίκησης!

Δημιουργία φορέα που θα αποτελείται από... επιφανείς άνδρες σχεδιάζει η ΚΜΑ. Σήμερα κατατίθεται στο Ειρηνοδικείο το δικόγραφο για να οριστεί νέα διοίκηση στον σύλλογο.

Το πλάνο της νέας (;) διοίκησης
Στο Ειρηνοδικείο θα προσφύγει σήμερα η Κοινωνία Μελών Άρη για τον διορισμό νέας διοίκησης στον σύλλογο, καθώς το δικόγραφο είναι έτοιμο να κατατεθεί.

Το νέο Δ.Σ. θα αποτελείται από πέντε μέλη με επικεφαλή τον νυν πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης. Οι Βασίλης Φουρλίγκας, Γιάννης Κουζούνιας και ο Ηλίας Κουσουνάδης και Χρήστος Γρόλλιος θα είναι οι υπόλοιποι τέσσερις, με τον τελευταίο να εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ.

Πάντως, ο νυν πρόεδρος του συλλόγου, Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος δεν παρέστη χθεσινή Γενική Συνέλευση, δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί αν και η Κοινωνία Μελών Άρη αποφάσισε την παύση της νυν διοίκησης και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Βάσει του σχεδίου της ΚΜΑ είναι η δημιουργία ενός σχήματος, στο οποίο θα πάρουν μέρος επιφανείς άνδρες με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 3.000 ευρώ και στόχος είναι να συγκεντρωθούν 600.000 ευρώ. Τα λεφτά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να γίνουν διακανονισμοί με τους πιστωτές (παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, εφορία, κ.λπ.). Περίπτωση αλλαγής ΑΦΜ δεν υπάρχει, ενώ εγκρίθηκε η ΑΜΚ.

Οι κ.κ. Δασυγένης και Παπαϊωάννου εμφανίζονται πρόθυμοι μέχρι στιγμής για να βοηθήσουν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: