Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παίρνει θέση ο Κούγιας!

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο Αλέξης Κούγιας όπου θα τοποθετηθεί για το θέμα της αποχώρησης της Παναχαϊκής απ’το πρωτάθλημα. Εμφανίζεται διαλλακτικός τις τελευταίες ώρες.

Παίρνει θέση ο Κούγιας
Προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στις 17:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου θα πάρει θέση για τα όσα έχουν συμβεί τελευταία και κυρίως λόγω της απόφασής του να αποσύρει την Παναχαϊκή απ’ το πρωτάθλημα θα δώσει ο Αλέξης Κούγιας.

Αν και αρχικά φαινόταν πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται αρκετά διαλλακτικός. Μάλιστα σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι χθες, δήλωνε πως είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, αρκεί να βρει την απαιτούμενη στήριξη από τους αρμόδιους φορείς στην Πάτρα.

Ένας άλλος... οιωνός πως πιθανώς να μην ισχύσει η αρχική του απόφαση για απόσυρση των «ροσονέρι» είναι το γεγονός πως η ομάδα συνεχίζει και προπονείται κανονικά... Σήμερα, πάντως, θα φανούν οριστικά οι προθέσεις του.

Η ανακοίνωση:

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας σήμερα (27/02) στις 17.00, στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: