Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Στην Πόλη για το «διπλό» (video)

Στην Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού (27/2) παιχνιδιού με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την 8η αγωνιστική του Top 16 βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Στην Πόλη για το «διπλό» (video)
Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού, κρίσιμου για τη συνέχεια του Top 16 της Ευρωλίγκας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οι «ερυθρόλευκοι», αναχώρησαν λίγο μετά της δέκα το πρωί για την τουρκική πρωτεύουσα και στις 12:30 κατέλυσαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και μεσημεριανό φαγητό.

Στο αεροπλάνο, δεν υπήρχε και πολύ όρεξη για κουβέντα λόγω του πρωινού ξυπνήματος και όσοι δεν αφέθηκαν στην… αγκαλιά του μορφέα, πέρασαν την ώρα τους διαβάζοντας εφημερίδες και περιοδικά. Ο πιο… κεφάτος απ’ όλους ήταν ο Τζαμάριο Μουν, που θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ, πείραζε όλους τους συμπαίκτες του και ήταν μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, ίσως λόγω και της εμπειρίας που θα ζήσει αύριο στην «Ulker Sports Arena».

Οι παίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα μεταβούν στο γήπεδο το απόγευμα, αφού για τις 20:00, (ώρα έναρξης του αυριανού αγώνα) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στην έδρα της Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μία προπόνηση ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί η ετοιμότητα του Βασίλη Σπανούλη, που όπως έλεγε στο αεροπλάνο αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις από την τενοντίτιδα στο γόνατο και το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί, θα κριθεί τις επόμενες ώρες. Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το παρών ο Στράτος Περπέρογλου, που ξεπέρασε στον μεγαλύτερο βαθμό τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: