Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν πάει άλλο…»

stefanid
Ο Παναγιώτης Στεφανίδης τοποθετήθηκε αναφορικά με την έκβαση της γενική συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη και για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν την επόμενη ημέρα.
Αρχικά, είπε: «Μετά απ’ όσα γίνονταν στην ΠΑΕ και την κατάσταση της ομάδας, ήταν επιτακτική η ανάγκη για αλλαγές όσον αφορά την εκπροσώπηση του Άρη σε όλους τους φορείς. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και να μεταχειρίζονται τον Άρη σαν σκουπίδι. Δεν υποσχόμαστε τίποτα, αλλά η ομάδα θα είναι ξανά αξιοπρεπής και θα έχει τον σεβασμό των πάντων από εδώ και πέρα. Θα κοιτάξουμε να αποκαταστήσουμε το όνομα της ομάδας. Δεν εγγυόμαστε όμως τίποτα, γιατί η θέση μας είναι δύσκολη…».
Ρωτήθηκε αν υπάρχουν σκέψεις και πλάνο για να διοικηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα και απάντησε: «Υπάρχουν σκέψεις και θα ανακοινωθούν σύντομα. Ελπίζω η διοίκηση Σκόρδα να μην εκτραχύνει άλλο την κατάσταση και να δηλώσει την παραίτηση, ώστε να μην δημιουργεί εμπόδια. Τον καλούμε να παραιτηθεί για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα».
Ο κ. Στεφανίδης πρόσθεσε πως «η κατάσταση στον Άρη είναι τραγική και είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε να εμπλακεί. Υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική ζωή του καθενός. Και εμείς δεν θα μπαίναμε αν δεν φέραμε το βάρος της ΚΜΑ».
Για τη νέα πρόταση που συζητήθηκε σήμερα (26/02) είπε ότι «αυτό είναι κάτι σαν σκέψη. Καταγράφηκε σε ένα χαρτί, υπήρξε θετική ανταπόκριση και θα προχωρήσει. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και ο κόσμος του Άρη θα πάρει μία απόφαση, κινούμενοι σε αυτόν τον άξονα».
Για την απουσία Σκόρδα και της διοίκησης του από την συνέλευση είπε: «Η πρώην διοίκηση του κ. Ηλιάδη παρόλο που ήξερε τι είχε να αντιμετωπίσει, ήταν εδώ να μιλήσει τον κόσμο. Είναι δυσάρεστο γεγονός ότι η νυν διοίκηση δεν παρέστη και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα του διχασμού, που υπάρχει στην ομάδα».
Για την παραμονή: «Προσπαθώ να έχει πάντα το μέτρο μέσα μου. Αν δεν παλέψουμε θα πέσουμε, πρέπει να το κάνουμε για να σωθούμε και να αποκαταστήσουμε το γόητρο του Άρη».
Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι: «Θα το ξέρετε το πρωί…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: