Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καρούλιας: «Στεναχωρημένος ο Βελλής με το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Την απογοήτευση του Σταμάτη Βελλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Νίκος Καρούλιας.

Καρούλιας: «Στεναχωρημένος ο Βελλής με το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Εξελίξεις αναμένονται στον Απόλλωνα μετά τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και των φιλάθλων.

Ο Νίκος Καρούλιας, μέλος της διοικητικού συμβουλίου, τόνισε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Βελλής, είναι στεναχωρημένος με τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει στον σύλλογο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Νίκο Κατσαρό:

«Ο Βελλής είναι ρομαντικός του ποδοσφαίρου. Μπήκε στην ομάδα για να προσφέρει κάτι στον σύλλογο. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που μπήκε στο ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να δεχτεί αυτά που συμβαίνουν. Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι φίλαθλοι και το Διοικητικό συμβούλιο, δεν θα υπάρξουν δημοσιογράφοι. Μετά από τη συνάντηση θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Εγώ δεν μπορώ να πω τι θα κάνει. Είναι στεναχωρημένος με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει ακόμη δυνατότητες παραμονής, θα μπορεί να παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι η όλη κατάσταση που επικρατεί που τον έχει ενοχλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: