Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ατέλειωτο «γλέντι» στον Μόγιες!! (pics)

Τρία πράγματα είναι σίγουρα σ’ αυτό τον κόσμο. Ο καυγάς με Άδωνι Γεωργιάδη σε πάνελ. Η μουρμούρα μετά το γάμο. Κι ότι Άγγλοι οπαδοί και ΜΜΕ θα σε «σκίσουν» μετά από αποτυχίες σαν του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ατέλειωτο «γλέντι» στον Μόγιες! (pics)
Τι θα προτιμούσες να είσαι;

Φυλακισμένος -με δεμένα τα χέρια- απέναντι σε μια τηλεόραση που παίζει Μπογδάνο; Εγκλωβισμένος σε ουρά τράπεζας πίσω από εκνευρισμένη κυρία που θεωρεί ότι πας να της πάρεις τη σειρά; Ή… ο Ντέιβιντ Μόγιες;

Πριν βιαστείς ν’ απαντήσεις κάτι απ’ τα δυο πρώτα, ξανασκέψου το. Όχι μόνο επειδή ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οδηγεί σταθερά από αποτυχία σε αποτυχία. Ούτε επειδή δεν έχει μείνει στόχος για στόχο που να μην έχει ξεκληρίσει.

Αλλά επειδή η χθεσινή μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού τον έβαλε ακόμα περισσότερο «στην μπούκα» ποδοσφαιρόφιλων και ΜΜΕ στην Αγγλία. Τόσο πολύ ώστε το κράξιμο να πάρει διάφορες μορφές:

Να γίνει πρωτοσέλιδο της «Sun» που του σερβίρει «mousacka» (σ.σ. η λέξη «sack» σημαίνει απόλυση). Κόμικ που τον εμφανίζει να διαλύει όσα έχτιζε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Photoshop που δείχνει τον ίδιο τον «Φέργκι» να σηκώνει πανό εναντίον του.

Και φωτογραφία-ντοκουμέντο από τότε που η φάτσα ήταν μεγαλύτερο όπλο του -ως αμυντικός- για να τρομάξει τους αντιπάλους…

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: