Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Θα τιμωρηθεί εάν…»

980Χ495_benfica-paok
Ο ρεπόρτερ της Μπενφίκα  στην Πορτογαλική “A bola”, Νούνο Παράουβας μίλησε στον Arena FM 89,4 για το αυριανό(27/2) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται οι «αετοί» ενώ μας έδωσε και την πιθανή εντεκάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η Μπενφίκα αυτή την περίοδο έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Μετά το 0-1 στην Τούμπα πήρε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι ο Χεσούς θα κάνει και πάλι ροτέισον στο αυριανό παιχνίδι».
Για την πιθανή εντεκάδα: « Είναι δύσκολοo να πούμε από τώρα για την ενδεκάδα. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα περιμένω την Μπενφίκα να παίξει 4-4-2 ή 4-1-3-2.
Όσο για την πιθανή εντεκάδα, Αρτούρ κάτω από τα δοκάρια,Περέιρα-Σίλβιο-Λουιζάο και Γκαράι στην άμυνα, Φέισα, Ένζο Πέρεζ ή ο Αμορίν στα αμυντικά χαφ, Σουλείμάνι και Γκαιτάν στα άκρα και Καρντόζο, Τζούρισιτς στην επίθεση».
Για τον κόσμο που περιμένουν στο γήπεδο: «Περίπου 30.000 κόσμος αναμένεται , κάτι βέβαια που δεν είναι φυσιολογικό, καθώς στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια συνήθως έχει περισσότερο κόσμο. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μια «εμπορική» ομάδα οπότε αναμένεται να γεμίσει περίπου το μισό γήπεδο. Επίσης δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον λόγω το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού».
Για το πώς περιμένουν την Μπενφίκα στο αυριανό(27/2) παιχνίδι: «Η Μπενφίκα είναι πολύ ώριμη ομάδα πλέον και έχει διαβάσει καλά τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ προσεχτική κυρίως μετά την περσινή χρονιά που τα έχασαν όλα. Αναμένεται να είναι και πάλι προσεχτική αλλά σίγουρα θα παίξει πιο επιθετικά λόγω του ότι θα είναι μπροστά στο κόσμο της ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός . Πάντως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μας, θα είναι για το πώς θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, καθώς αυτός είναι που πρέπει να πετύχει γκολ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: