Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καπετανόπουλος στο Metropolis: «Δεν είναι ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Καπετανόπουλος και κατέθεσε την άποψή του για το σημερινό ματς του Δικεφάλου με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το τί περιμένει απόψε από τον ΠΑΟΚ:
«Να σταθεί στο ύψος το περιστάσεων και αν παρουσιάσει τις πραγματικές του δυνατότητες έχουν πιθανότητες να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Πιστεύω πως η Μπενφίκα θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα της Τούμπας και δε θα μπει δυνατά. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες και είναι ικανός να ανατρέψει την κατάσταση αν σκοράρει πρώτος».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ομάδα ο φετινός ΠΑΟΚ. Στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών για να πάρει το αποτέλεσμα. Δεν έχει αυτοματισμούς, σωστή ανάπτυξη και καθόλου ομοιογένεια».

Για τις συνεχείς αλλαγές παικτών από τον Στέφενς: «Αυτό έγκειται στη φιλοσοφία του κάθε προπονητή αλλά έρχεται κόντρα στο νόμο της ομοιογένειας. Όταν υπάρχουν συνεχείς αλλαγές δεν μπορεί η ομάδα να βρει ρυθμό. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά οι συνεχείς αλλαγές δεν βοηθούν σε αυτό το θέμα».

Για τους Στοχ και Ολίσε: «Ο Στοχ δεν έχει την απόδοση που είχε στην αρχή της σεζόν. Πάντως και οι δύο είναι καλοί ποδοσφαιριστές και στην καλή τους βραδιά μπορούν να προσφέρουν πολλά στον ΠΑΟΚ».

Κλείνοντας κατέθεσε την εκτίμησή του για το ματς: «Αν υπήρχε σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας θα ήμουν υπεραισιόδοξος. Τώρα πλέον έγκειται στο πόσο καλή βραδιά θα βρεθούν τα ατού του ΠΑΟΚ για να έρθει η πρόκριση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: