Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Μπάχαλο» στον Άρη!!

Συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είχαν μέλη της διοίκησης Σκόρδα, τονίζοντας ότι θα παραμείνουν στον Άρη. Με δύο διοικήσεις θα πάνε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι «κίτρινοι».

«Μπάχαλο» στον Άρη!
Το «παρών» στο Νέο Ρύσιο έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης Σκόρδα και τα είπε με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Άρη με αφορμή τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Η Κοινωνία Μελών Άρη αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξει η διοίκηση του συλλόγου, αλλά ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας τόνισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν την ομάδα επισήμως ότι δεν θα γίνει αλλαγή στην ηγεσία του συλλόγου.

«Εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζουμε κανονικά, μην ακούτε τίποτα άλλο. Είμαστε στο πλευρό σας για να παλέψουμε μαζί για τη σωτηρία της ομάδας, όσο υπάρχουν περιθώρια. Πάμε για τη νίκη με τον ΟΦΗ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Μπορείτε να τα καταφέρετε, σας έχουμε όλοι εμπιστοσύνη» ανέφεραν χαρακτηριστικά και το μπέρδεμα συνεχίζεται.

Η ΚΜΑ είχε σχεδιάσει ότι θα καταθέσει σήμερα στο Ειρηνοδικείο το δικόγραφο για να σχηματική νέα διοίκηση, αλλά η συγκεκριμένη διαδικασία πήρε αναβολή για αύριο. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση θα παρθεί την Τρίτη (4/3), διότι μεσολαβεί η… Καθαρή Δευτέρα.

Με ποια διοίκηση θα πάει η ομάδα στο σαββατιάτικο (1/3, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ; Και με τις δύο…. Τη νόμιμη του Λάμπρου Σκόρδα και την εκλεγμένη -από την ΚΜΑ- του Παναγιώτη Στεφανίδη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: