Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός ή ΠΑΟ στην Ευρώπη;

«Ντου από Παντού» για τις οπαδικές… κόντρες αιωνίων, με άρωμα Ευρώπης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι και το τάιμινγκ τέτοιο που ήρθε κι έδεσε, όπως λέμε. Έπαιζε χθες ο Ολυμπιακός, κέρδισε την Μάντσεστερ, άναψε η κουβέντα μεταξύ ολυμπιακών – παναθηναϊκών περί Ευρώπης, έρχεται και το ντέρμπι των αιωνίων την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Όλα μαζεμένα, λοιπόν.
Χαμός
Από χθες το βράδυ, λοιπόν, γίνεται χαμός για όποιον παρακολουθεί. Ένας πανικός για όποιον διαβάζει σάιτ, ακούει ραδιόφωνα, μπαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κόντρες
Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στην Ευρώπη; Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Αυτό είναι το ερώτημα, το αιώνιο ερώτημα…, και δώστου από κάτω συζητήσεις, σχόλια, κόντρες.
Μαθημένοι είμαστε
Μήπως, όμως, γίνεται για πρώτη φορά κάτι τέτοιο; Μαθημένοι είμαστε στην Ελλάδα. Επί χρόνια ολόκληρα. Όποιος ασχολείται λίγο με την μπάλα, τα ξέρει αυτά.
Η καζούρα
Κέρδισε ο Ολυμπιακός; Θα έχει κόκκινο χρώμα η καζούρα.
Αν έχανε, όμως, από την Μάντσεστερ; Το χρώμα θα ήταν πράσινο, αντίστοιχα.
Κι ανάποδα, βέβαια, αν στην θέση του Ολυμπιακού θα βρισκόταν ο Παναθηναϊκός. Όπως κι έχει γίνει στο παρελθόν.
Ψυχραιμία…
Ηρεμία, παιδιά. Ψυχραιμία. Έρχεται και ντέρμπι αιωνίων.
Ό,τι έχει κάνει ο καθένας
Και στο φινάλε, ο καθένας ξέρει, βλέπει και κρίνει αναλόγως. Είτε φοράει, είτε δεν φοράει οπαδικά γυαλιά.
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αυτά που έχει κάνει στην Ευρώπη. Γνωστά είναι αυτά. Και τα χθεσινά και τα πιο πρόσφατα.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κι αυτός αυτά που έχει κάνει στην Ευρώπη. Επίσης, γνωστά είναι κι αυτά. Και τα χθεσινά και τα τωρινά.
Και ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ
Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ που παίζει την κρίσιμη ρεβάνς σε λίγες ώρες με την Μπενφίκα ή η ΑΕΚ.
Μέσα στο παιχνίδι κι αυτή
Θέλω να πω, ότι εντάξει με την καζούρα. Μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτή, όταν υπάρχουν όρια και δεν ξεφεύγει το πράγμα. Μην χάνουμε, όμως, και την ουσία. Και η ουσία είναι η μπαλίτσα. Έτσι δεν είναι, ρε παιδιά; Πρέπει σώνει και καλά σε όλα να γίνεται σύγκριση; Κι ανάθεμα αν βγάζει και πουθενά όλη αυτή η κουβέντα, δηλαδή.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: