Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μιλίνκοβιτς στο Metropolis: «Ντροπή να λέει ο Σκόρδας αυτά τα πράγματα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς και αντέκρουσε με έντονο τρόπο τα όσα καταλόγισε εναντίον του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τα όσα ισχυρίζεται ο Σκόρδας περί τηλεφωνημάτων του σε παίκτες του Άρη: «Είναι ντροπή να λέει ο Σκόρδας αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω ποιον σκοπό εξυπηρετεί και δεν είναι σωστό για έναν Ορθόδοξο να λέει ψέματα. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στον Άρη και δεν έχω τηλεφωνήσει ποτέ σε παίκτη του Άρη».

Για τις 140.000 ευρώ που λέει ο Σκόρδας ότι πήρε από τον Άρη: «Ορκίζομαι και δίνω το λόγο της τιμής μου πως ποτέ δεν πήρα τα 140.000 ευρώ που λέει. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο, άφησα λεφτά στον Άρη. Αντιμετωπίζω με σεβασμό τον Άρη και κατανοώ τα προβλήματα της ομάδας. Λέει ψέματα ο Σκόρδας. Ας ψάξουν στον Άρη τί λένε τα χαρτιά γιατί δεν πήραμε ποτέ αυτά τα χρήματα».

Για τις πιθανότητες του Άρη να παραμείνει στην κατηγορία: «Ο Άρης προλαβαίνει να σωθεί γιατί έχει μεγάλη ιστορία και τεράστιο κόσμο. Μπορεί αυτήν την στιγμή να έχει πέσει κάτω, όμως μπορεί να σηκωθεί και να δώσει την μάχη του μέχρι τέλους». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: