Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ορφανός στο Metropolis: «Λυπηρό να βάζουν τέτοια εμπόδια στον Σαββίδη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός και αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του προπονητικού κέντρου όσο και στο ζήτημα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το νέο «όχι» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: «Είναι πολύ λυπηρό να υπάρχει ένας άνθρωπος που φιλοδοξεί να κάνει μια επένδυση και να μπαίνουν τέτοια εμπόδια μπροστά του. Αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν είναι δυνατόν δύο υπεύθυνοι, ο Δήμαρχος και ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να μην βρίσκουν τον τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν για να τελειώσουμε».

Για την πιθανότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφύγει στην Επιτροπή του νόμου 152 προκειμένου να δοθεί λύση: «Μπορεί να γίνει γρήγορα η διαδικασία, να διαπιστωθεί ποιος έχει δίκιο και να βρεθεί λύση, όχι εκτός νομικού πλαισίου. Ωστόσο, πρέπει η πλευρά Σαββίδη να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το θέμα το χρεών: «Υπάρχει ένα αίτημα όχι του ΠΑΟΚ, αλλά γενικότερα του επαγγελματικού αθλητικού συστήματος. Μόνο το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί να δώσει την λύση και κανένας άλλος». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: