Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν πήραμε τόσα λεφτά»

lontsar
Ο πρώην προπονητής του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάσταση του Άρη αλλά και για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Αναφέρθηκε στα όσα φέρεται να ειπώθηκαν για τον ίδιο και τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς σύμφωνα με τα χρήματα που πήρανε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τα όσα λέγονται ότι δούλεψαν λίγο και πήραν πολλά χρήματα: «Δεν θέλω να σχολιάζω τέτοια πράγματα, θεωρώ ότι όλοι στον Άρη  ξέρουνε και τι δουλειά κάναμε και πόσο λεφτά πήραμε. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι γελοία. Ο Μιλίνκοβιτς είχε δικαίωμα να πάρει δυο μισθούς αλλά τα άφησε στον Άρη, ενώ ήταν τρεις μήνες απλήρωτος. Πήραμε μόνο τα δεδουλευμένα. Μακάρι να τα περνάμε αλλά και να κάναμε κάτι καλύτερο στην ομάδα. Ο Άρης είχε πολλά οικονομικά προβλήματα, το καταλάβαμε και το σεβαστήκαμε. Ο κ.Μιλίνκοβιτς είναι δίκαιος άνθρωπος, ούτε δικηγόρους φέραμε, ούτε ζητήσαμε τίποτα περισσότερο από αυτά που δουλέψαμε».
Για τα λεγόμενα του Σκόρδα για τα τηλεφωνήματα στους ποδοσφαιριστές: «Μήπως έπαιρνε ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές και έκανε τέτοια πράγματα. Μήπως λέω τα έκανε αυτός και νομίζει ότι είμαστε όλοι έτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα Ο κ.Μιλίνκοβιτς είναι τίμιος άνθρωπος, είμαι 100% σίγουρος για αυτόν και δεν δυσκόλευε ποτέ τον Άρη, αν μπορούσε να βοηθήσει θα βοηθούσε.
Εμείς φύγαμε σαν φίλοι από τον Άρη και ο Σκόρδας στην τελευταία μας επαφή ήταν πολύ φιλικός, μας ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ήταν φιλική αποχώρηση και για τον κόσμο του Άρη, που μας αγάπησε τόσο πολύ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα κακό στην ομάδα».
Για το αν θα επέστρεφαν στον Άρη: «Δεν το έχουμε συζητήσει αλλά όσο ξέρω εγώ τον Μιλίνκοβιτς με τόση αγάπη που μας δώσανε θα είμαστε πάντα υπόχρεοι στον Άρη. Η αγάπη αλλά και η υποστήριξη που του δείξανε ήταν πραγματικά μοναδική. Στους δρόμους, στα εστιατόρια και στο γήπεδο ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του και ο κ.Μιλίνκοβιτς έχει ένα μεγάλο σεβασμό προς τον Άρη. Είμαστε πάντα ».
Για τον Παναγιώτη Στεφανίδη και την περίπτωση να γίνει πρόεδρος: «Ο Πάνος Στεφανίδης είναι πολύ καλός και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Μακάρι ο Στεφανίδης να γίνει πρόεδρος, ξέρει τα δεδομένα στον Άρη, είναι πολύ σοβαρός και πολύ ήρεμος. Η οικογένεια Στεφανίδη μας έχει στηρίξει πολύ και πάντα ήταν κοντά στον Άρη. Πραγματικά μακάρι να γίνει πρόεδρος, θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Για το αν μπορεί να σωθεί ο Άρης: «Με τον τρόπο που παίζει ο Άρης πολύ δύσκολα να σωθεί, με ψηλές μπαλιές και χωρίς πάσες δύσκολα να κάνεις κάτι, δύσκολα βάζει γκολ. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας, η ομάδα ήταν περιδοσμένων δυνατοτήτων και δεν είδα να έρχονται οι παίκτες που θα βοηθήσουν τον Άρη. Εγώ νόμιζα ότι τον Ιανουάριο θα γινόταν καλύτερα τα πράγματα και θα ερχόνταν οι παίκτες που θα κρατήσουν την ομάδα, αλλά δεν ήρθαν. Με την εικόνα που είδα εγώ απογοητεύτηκα πολύ. Ένας βαθμός δεν του φτάνει, ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και θέλει νίκες».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο Άρης μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, είναι όμως μια μεγάλη ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν. Πάντως το έργο είναι πολύ δύσκολο. Το μόνο που μένει είναι παίκτες και προπονητής να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και ότι βγει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: