Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Πρέπει να κερδίσουμε 100%»!

Στην επόμενη, εντός έδρας, αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Απόλλωνα, που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου, Μανώλης Παπαματθαιάκης.

«Πρέπει να κερδίσουμε 100%»!
Το ματς με τον Απόλλωνα, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Λεβαδειακού, καθώς και οι δύο θα παλέψουν μέχρι το τέλος έχοντας κοινό στόχο. Την αποφυγή του υποβιβασμού στη Football League.

Σε αυτό στάθηκε και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σε δηλώσεις του που χαρακτήρισε το ματς «εξάποντο», ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στη δύναμη που παίρνει ο σύλλογος της Λειβαδιάς από την έδρα του.

Παράλληλα, απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα, λέγοντας πως ήδη έχουν βοηθήσει με την παρουσία τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Θεωρώ πως παίζουμε ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα ματς που πιάνεται σαν εξάποντο και που πρέπει να κερδίσουμε 100%. Αν το πάρουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα που έχει αλλάξει ψυχολογία και τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στις μεγάλες μπάλες με τα πολλά ψηλά παιδιά που γεμίζει την περιοχή. Έχουμε δείξει πως στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και μπορούμε να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τα νέα παιδιά μας έχουν δώσει την απαραίτητη βοήθεια από τα πρώτα παιχνίδια που μπήκαν στην ομάδα. Το ρόστερ μας είναι σίγουρα καλύτερο από την αρχή. Μπορούμε πλέον να κερδίσουμε και στην έδρα μας, αλλά πιστεύω πως κάποια στιγμή θα πάρουμε αποτελέσματα και εκτός έδρας.

Αν παρουσιαστούμε όπως και στα προηγούμενα ματς στο γήπεδό μας, έχουμε την ποιότητα αλλά και την ικανότητα να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στη Λιβαδειά»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: