Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη με Αστέρα για τα… αστέρια!

Τη νίκη που θα βάλει τις βάσεις για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και θα μπορέσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκη με Αστέρα για τα… αστέρια
Τις μαθηματικές του πιθανότητες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, η οποία δίνει προβάδισμα για τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση και απέχουν οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει δείξει σημάδια σταθερότητας μέχρι στιγμής.

Για αυτό τον λόγο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να πάρουν απόψε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα για να πετύχουν τον παραπάνω στόχο.

Άλλωστε, στα επόμενα δύο ματς (με τους Αρκάδες και τον ΠΑΟΚ) το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να φτάσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την δεύτερη θέση, αν καταφέρουν να έχουν το απόλυτα σε αυτούς τους αγώνες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Αμπέντ και τον Ζέκα. Πιο μπροστά θα είναι ο Ατζαγκούν, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν ο Μπεργκ και ο Κλωναρίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας και Καρέλης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: