Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κατσουράνης: «Δυνατή ομάδα ο ΟΦΗ»

Δυνατή και επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Κατσουράνης ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Κατσουράνης: «Δυνατή ομάδα ο ΟΦΗ»
Για τον ΟΦΗ αλλά και για την επικείμενη... μονομαχία του με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε στη NOVA ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο μέσος του "Δικεφάλου του Βορρά" στάθηκε στους τομείς που θα αποτελέσουν το κλειδί για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

«Νομίζω ότι στον ΟΦΗ γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε δει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό. Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Από τη στιγμή που τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ για εμάς, αφού τον Ιανουάριο αλλάξαμε το ρόστερ μας, νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης.

«Νομίζω ότι αν μπούμε από το πρώτο λεπτό με αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, οργάνωση και πίστη, αφού ο ΟΦΗ θα παίξει δυνατά, θα πάρουμε το ματς», ολοκλήρωσε ο έμπειρος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: