Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Επιστροφή στο θέαμα!

Γκολ και θέαμα θέλει να προσφέρει ξανά ο Ολυμπιακός στους οπαδούς του στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 23ης – εμβόλιμης – αγωνιστικής.

Επιστροφή στο θέαμα
Μετά το τέλος της 22ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός είχε αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο της Σούπερ Λίγκας, ΠΑΟΚ, στους 14 βαθμούς και πλησίασε περισσότερο στην κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μίτσελ δεν είχαν ικανοποιήσει με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τώρα καλούνται να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόθεση των Πειραιωτών είναι μπορέσουν να επιστρέψουν στις νίκες με μεγάλα σκορ, ώστε να ικανοποιήσουν τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας σε σχέση με το κυριακάτικο ματς.

Ο Ρομπέρτο θα καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Παπάζογλου αντί του Σαλίνο, ο Χολέμπας θα είναι στα αριστερά (από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής ο Μπονγκ) και στο κέντρο θα είναι για πρώτη φορά ο Μαρκάνο μαζί με τον Παπαδόπουλο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μασάντο με τον Εντινγκά (που παίρνουν τη θέση του Μανιάτη και του Σάμαρη). Την τετράδα της επίθεσης αποτελέσουν οι Κάμπελ, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Πέλε, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σέποβιτς και Πέρες. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Φουστέρ και Βαλντέζ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: