Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει να γλιτώσει μέχρι και 200 χιλιάδες!!

Για πολλούς η κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Δώνη είναι και ακατανόητη και χωρίς ουσιαστικό όφελος, αφού εξυπηρετεί μόνο τον ποντιακό εγωισμό του Σαββίδη. Τα δεδομένα, όμως, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πώς υπάρχει ξεκάθαρο οικονομικό όφελος, πίσω από την κίνηση του ΠΑΟΚ. Καταρχήν, από μόνη της η εκ νέου εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα οδηγήσει σε άλλη απόφαση, καθώς θα προσμετρηθεί και το γεγονός της συμφωνίας του Δώνη με τον ΑΠΟΕΛ.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι έτσι θα γλιτώσουν από 70.000 έως 200.000 ευρώ (ανάλογα και με τα μπόνους που θα επιδικαστούν) από τα 540.000 που έχουν επιδικαστεί. Αν, όμως, αλλάξει συνολικά η θέση της Επιτροπής (με δεδομένο ότι θα αποτελείται από διαφορετικά μέλη) γύρω από την υπόθεση, τότε δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ, να κληθεί να καταβάλει μόνο την αποζημίωση που προβλεπόταν, ύψους 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πώς στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν ότι η ΕΠΟ μπορεί να τιμωρήσει την ΠΑΕ επειδή προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια και τονίζουν πώς υπάρχουν και ασφαλιστικές δικλείδες αν η Ομοσπονδία επιχειρήσει να το κάνει. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πώς υπάρχει και το δεδικασμένο του ΟΦΗ που έχει πετύχει μία σημαντική νίκη έναντι της ΕΠΟ σε πολιτικά δικαστήρια.

Τα συχνά τετ-α-τετ Στέφενς-Κατσούρ

Αρκετά συχνά συνομιλούν στη διάρκεια κάθε εβδομάδας ο Χουμπ Στέφενς και ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Ολλανδός τεχνικός σέβεται και εκτιμά πάρα πολύ τη γνώμη του εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ και επιδιώκει να έχει συζητήσεις μαζί του, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στο γραφείο του στη Νέα Μεσημβρία. Ο Κατσουράνης είναι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ένας δεύτερος κόουτς μέσα στο γήπεδο και θέλει να γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τη σκέψη του άλλου.

Στη θέση του μέσω πλαγίας οδού

Οι δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση δίνουν ως βέβαιη τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Την παρουσία του Έλληνα μπακ στην ενδεκάδα είχε ουσιαστικά προαναγγείλει και ο Στέφενς με τις δηλώσεις του στα Χανιά, όταν και τον είχε χαρακτηρίσει καλύτερο παίκτη της ομάδας αν και δεν έπαιζε στη θέση του. Και εδώ είναι το παράδοξο στην περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Πώς κατάφερε να αρπάξει μία ευκαιρία να παίξει στη θέση του, αγωνιζόμενος ως στόπερ

Δεν «χτυπάει» καλά

Κανείς δεν αρνείται ότι η κίνηση του ΠΑΟΚ να πάρει τον Χούσεν δανεικό με οψιόν αγοράς μπορεί να εξελιχθεί σε μία πετυχημένη επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Όμως, το γεγονός ότι έγινε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και ακόμη δεν βρέθηκε άκρη με τη FIFA να εκδοθεί το δελτίο του δεν δημιουργεί καλή εντύπωση. Ακούγεται κάπως... Ο αντίλογος είναι, βέβαια, ότι μέχρι το φινάλε των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ έψαχνε το μεγάλο όνομα

Άντε να δούμε και τον Αργεντίνο

Ο Χουάν Ινσαουράλδε θα είναι αύριο στον πάγκο, είναι πιθανό, όμως, να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να το δει, γιατί η αλήθεια είναι πώς οι πληροφορίες που έρχονται γι' αυτόν είναι συγκεχυμένες. Πολύ καλές για την παρουσία του στην Αργεντινή και αρνητικές για το διάστημα που αγωνίστηκε στη Σπαρτάκ.

Μεγάλη του τιμή

Που να έγραφε και το όνομα Ολυμπιακός ο Γιώργος Τζαβέλλας στην ανάρτηση του «η μεγαλύτερη τιμωρία σας... το άδειο γήπεδο» στο facebook. Φαντάζομαι, τότε θα χρειαζόταν όχι μόνο πρωτοσέλιδα, αλλά και οι τελευταίες σελίδες στον «ερυθρόλευκο» Τύπο για να δείξουν την οργή τους. Προφανώς, τους ενοχλεί πώς υπάρχουν ακόμη ποδοσφαιριστές με άποψη που δεν... υποκλίνονται στο μεγαλείο της ομάδας τους. Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και σκοράρει στο «Καραϊσκάκη», τότε να δείτε γλέντια... Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: