Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Καραμάνος: «Δεν αφήνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας»

Να μην επιτρέψουν στην Καλλονή να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν στον Ατρόμητο, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καραμάνος: «Δεν αφήνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας»
Να μπουν στον αγωνιστικό χώρο ψύχραιμοι και προσγειωμένοι με σκοπό να μην επιτρέψουν στην Καλλονή να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα θέλουν στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τάσος Καραμάνος, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της -εμβόλιμης- 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως περιμένει από την Καλλονή να παίξει με αντεπιθέσεις, ωστόσο επισήμανε πως ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την Καλλονή: «Η Καλλονή έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και παίζει ωραία την αντεπίθεση, κάτι που αναμένεται να κάνει και με εμάς στο Περιστέρι».

Για τον Ατρόμητο: «Θεωρώ πως θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας και εντός έδρας έχουμε αποδείξει πως δεν αφήνουμε κανέναν αντίπαλο να ελπίζει πως μπορεί να πάρει κάποιον βαθμό. Θα μπούμε απόλυτα προσγειωμένοι και ψύχραιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: