Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Έχει και μπάσκετ το μενού!!

Εμβόλιμη αγωνιστική όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ περιλαμβάνει το μεσοβδόμαδο μενού. Στην ουρά εστιάζεται το ενδιαφέρον.

Έχει και  μπάσκετ το μενού
Φουλ δράση την Τετάρτη και την Πέμπτη για την Α. Το μενού αρχίζει την Τετάρτη, με τους δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου της Κυριακής να ανοίγουν την αυλαία.

Ο Άρης, που έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, υποδέχεται το Ρέθυμνο κι έχει ανάγκη τη νίκη (ει δυνατόν και να υπερκαλύψει το -7 του πρώτου γύρου) για να μην αρχίσει να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι διαθέσιμος, αλλά ο Νίκος Γκίκας είναι αμφίβολος με γαστρεντερίτιδα για τους «κίτρινους», που μετρούν τρεις σερί ήττες από τους Κρητικούς. Οι τελευταίοι είναι ανεβασμένοι μετά τη νίκη επί του Κολοσσού και την καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία προ ημερών.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ, που στο γήπεδό του έχει νικήσει Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε μαζί του τους Ούκιτς και Παππά, παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τρεις σερί ήττες, έχουν μόνο ήττες από τους «πράσινους» (0-7 συνολικά, 0-3 στη Δράμα).

Στο τρίτο και τελευταίο ματς της Τετάρτης ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι και Γιώργο Πρίντεζη, που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, πιθανώς και τον Μίρζα Μπέγκιτς που έχει ίωση, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Πέτγουεϊ. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Χριστοδούλου, που εξασφάλισε ελληνικό διαβατήριο. Οι Ροδίτες, που μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο Βενετόκλειο έκαναν πισωγύρισμα, μετρούν 19 ήττες σε ισάριθμα ματς από τον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη ξεχωρίζει το ντέρμπι τη ουράς μεταξύ Τρικάλων και Ηλυσιακού. Ο Τζέσι Σαπ θα είναι το νέο πρόσωπο των Θεσσαλών, που θα προσπαθήσουν να υπερκαλύψουν και το -10 του πρώτου γύρου, ενώ η ομάδα των Ιλισίων θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά μετά από οκτώ ανεπιτυχείς προσπάθειες εκτός έδρας.

Ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ προερχόμενο από τρεις σερί νίκες. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τον πρώτο λόγο με οκτώ νίκες σε δώδεκα ματς εκτός έδρας.

Σπουδαίο ματς γίνεται και στην Ελευσίνα μεταξύ του Πανελευσινιακού και του Ικάρου Χαλκίδας. Οι φιλοξενούμενοι, τελευταίοι στη βαθμολογία, ενισχύθηκαν με τον Αμερικανό γκαρντ Τραβόν Γούντολ και κινούνται για τον σούτινγκ γκαρντ Φρανκ Γκέινς κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για τη σωτηρία.

Τέλος, η Νέα Κηφισιά, που με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς έχει αποκτήσει βλέψεις ακόμη και για την οκτάδα, αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, που θέλει-όσο μπορεί-να παραμείνει μπροστά από τον Ολυμπιακό και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

16.00 Άρης-Ρέθυμνο
17.00 ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός (Novasports Highlights)
19.15 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Δημόσια Τηλεόραση)

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

16.00 Τρίκαλα-Ηλυσιακός
16.00 Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ (Novasports 3)
18.00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Χαλκίδας
18.30 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Πανιώνιος (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

16.00 Ίκαρος Χαλκίδα-Τρίκαλα
16.00 Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός
16.00 Πανιώνιος-Άρης (Novasports 3)
16.00 Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

16.00 Ρέθυμνο-Απόλλων Πατρών
19.00 (κ.θ.) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Novasports 3)
19.15 Παναθηναϊκός-ΑΕ Ν. Κηφισιάς (Δημόσια Τηλεόραση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: