Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Παράσχος: «Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια»

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου να διατηρηθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος. «Θέλει προσοχή απέναντι στην Καλλονή», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Παράσχος: «Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια»
Στις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες του Ατρόμητου προκειμένου να παραμείνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη Nova, δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα και παράλληλα ζήτησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ενόψει Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Παρά το ότι δουλέψαμε στα στημένα, δεχθήκαμε δύο γκολ έτσι από τον Απόλλωνα και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Η ομάδα όμως απέδειξε πως έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Όπως και να της πάει το παιχνίδι μπορεί να το κυνηγήσει και να το αλλάξει και αυτό απέδειξε και απέναντι στον Απόλλωνα. Μάλιστα η ομάδα ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες.

Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Η ομάδα κάνει τιτάνια προσπάθεια για να παραμείνει στην τρίτη θέση και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να συμπαρίσταται γιατί η ομάδα πιστεύω δεν θα τους απογοητεύσει.

Όλα τα ματς θέλουν μεγάλη προσοχή. Η Καλλονή παρά το ότι προέρχεται από ήττα έχει δείξει πολλή καλή εικόνα σαν ομάδα, παρόλο που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Ενισχύθηκε μάλιστα με έμπειρους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν μπορούμε να πούμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάποιο ματς με σβηστές μηχανές.
Τα παιδιά δείχνουν πως δεν έχουν ιδιαίτερη κόπωση, παρά τα τρία συνεχόμενα ματς. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε.
Μακάρι να έρθει η πρόκριση στο Κύπελλο, τη θέλει ο κόσμος πολύ τη θέλουμε κι εμείς. Υπομονή δέκα ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: