Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μάντζιος: «Νίκη στην έδρα μας»

Την άποψη ότι ο Λεβαδειακός εντός έδρας παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζιος, επισημαίνοντας πως κόντρα στον Απόλλωνα (5/2) θα πρέπει να πάρουν τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο.

Μάντζιος: «Νίκη στην έδρα μας»
Ως μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μάντζιος τον Απόλλωνα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 23ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο επιθετικός της ομάδας της Λιβαδειάς τόνισε πως στις εντός έδρας αναμετρήσεις δεν θα πρέπει να αφήνουν περιθώρια στους αντιπάλους τους, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και δύναμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα: «Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια πως κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε. Στην έδρα μας αγωνιζόμαστε με άλλον αέρα και θέλω να πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Για τον Απόλλων: «Ο Απόλλων είναι σφιχτή ομάδα που τρέχει πολύ, είναι παθιασμένη. Πρώτα κοιτάνε την άμυνα και προσπαθούν να βγάζουν κάποιες αντεπιθέσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένο παίκτη, είναι καλά δουλεμένη ομάδα, τα παιδιά τρέχουν πολύ και τα δίνουν όλα.

Για τον Λεβαδειακό και το κλειδί της αναμέτρησης: «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς την ίδια δύναμη και το ίδιο πάθος. Εντός έδρας έχουμε δείξει πως είμαστε μια άλλη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: