Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Είχε «ψαχθεί» για Τζιλαρντίνο!!

Την περίπτωση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο φέρεται να είχε εξετάσει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Κώστα Μήτρογλου, όμως οι απαιτήσεις της Τζένοα αποτέλεσαν «εμπόδιο» για την μεταγραφή.

Είχε «ψαχθεί» για Τζιλαρντίνο
Ο Νέλσον Βαλντές αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για την αντικατάσταση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Φούλαμ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, σήμερα στην εφημερίδα «Goal» γράφει πως οι Πειραιώτες είχαν εξετάζει την περίπτωση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο για να καλύψουν το κενό που είχε αφήσει με την πώλησή του ο Έλληνας επιθετικός.

Ο 32χρονος παίκτης που φέτος μετράει 21 συμμετοχές στην Τζένα, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 1 ασίστ στους συμπαίκτες του, παρουσιάζεται να ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η «δουλειά», όμως, χάλασε στο… θέλω του ιταλικού συλλόγου, αφού έδινε τον παίκτη μόνο με κανονική μεταγραφή και ζητούσε ένα ποσό που άγγιζε τα 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στον Βαλντέζ, μία επιλογή που αποτελεί εισήγηση του Μίτσελ και ήταν πιο εύκολη σε σχέση με εκείνη του Ιταλού φορ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: