Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μαντούρο: «Χρειαζόμαστε ξεκούραση»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ χρειάζονται ξεκούραση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και για να αποφύγουν τους τραυματισμούς, στάθηκε ο Μαντούρο.

Μαντούρο: «Χρειαζόμαστε ξεκούραση»
Για τους τραυματισμούς αλλά και για το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μίλησε στην NOVA ο Μαντούρο.

Τόνισε λοιπόν ότι αυτός και οι συμπαίκτες του χρειάζονται ξεκούραση, ενώ συμπλήρωσε ότι πρέπει να σκοράρουν πιο γρήγορα και να καθαρίζουν τα παιχνίδια για να μην καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια.

«Μερικές φορές είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε πολύ καλά, να προπονηθούμε καλά για να μην έχουμε τραυματισμούς. Είναι πολύ κοντινές οι αποστάσεις και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

«Πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα και να τελειώσουμε το ματς. Στην έδρα μας σκοράρουμε πολύ και γρήγορα όποτε είναι πιο εύκολο. Αν το σκορ είναι στο 1-0 ή στο 1-1 τότε χρειάζεται να καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια, κάτι που θα μας κοστίσει ενόψει του δύσκολου προγράμματος και στην Ευρώπη», ολοκλήρωσε ο αμυντικός μέσος του «δικεφάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: