Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Να μην κοιτάμε μπροστά…»

Στην κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και στην αντιμετώπιση που έχουν οι αντίπαλοι απέναντι στον Ατρόμητο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανο Ναπολεόνι.

«Να μην κοιτάμε μπροστά…»
Να επικεντρωθεί η ομάδα στο ματς με την Καλλονή και να μην σκέφτεται τη συνέχεια είναι το… μυστικό ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα σύμφωνα με τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, ο οποίος βρίσκεται εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους νησιώτες, μίλησε στη Nova για τα συνεχόμενα ματς που θα δώσει η ομάδα του, αλλά και για το «κλειστό» παιχνίδι των αντιπάλων.

«Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Η νίκη με τον Απόλλωνα ήταν πολλή σημαντική. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Καλλονή στην έδρα μας.

Οι ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, είναι λογικό να μας παίζουν κλειστά, όπως και τα Γιάννενα. Αν όμως παίζουμε όπως στο ματς με τον Απόλλωνα, μπορούμε να πάρουμε το ματς με την Καλλονή. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να μην κοιτάμε τι έχουμε μπροστά μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: