Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μικρό δωράκι για τα γενέθλια…!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και το... δωράκι που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του για τα 106 χρόνια.
Τα 106 χρόνια  συμπλήρωσε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας την Δευτέρα στις 3 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός . Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους συνολικά σε όλα τα σπορ, η ομάδα με τα έξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ, με τον τελικό πρωταθλητριών και τους δύο ημιτελικούς στο ποδόσφαιρο, επιτεύγματα που δεν νομίζω να πετύχει άλλη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, τουλάχιστον στα δύο δημοφιλέστερα σπορ, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.
Ο Ερασιτέχνης διοργάνωσε μία εξαιρετική γιορτή, καταπράσινη και αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που θέλω εγώ από την ομάδα σήμερα στην Τρίπολη είναι να κάνει ένα μικρό δωράκι στα εκατομμύρια φίλους της ομάδας σε όλη την χώρα, αλλά και όλο τον κόσμο(ειδικά στις χώρες, όπου υπάρχουν πολλοί Ελληνες μετανάστες), όπου η Πανάθα είναι η ζωή τους. Η αγάπη τους για την ομάδα παντοτινή. Μία νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη σήμερα θα είναι ένα μικρό δωράκι στον κόσμο, που λατρεύει αυτή την ομάδα και ανυπομονεί να την δει και πάλι κυρίαρχη σε Ελλάδα και ξεχωριστή στην Ευρώπη.
Η ομάδα έχει σημαντικές απουσίες, όπως του Μέντες, αλλά με τον Αντζαγκούν στο αρχικό σχήμα και τον Ζέκα στα χαφ πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερη ενέργεια και επιθετικότητα, απ’ότι είχε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το παιχνίδι σίγουρα θα είναι δύσκολο , διότι ο Αστέρας έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Από την άλλη, όμως, δεν είναι μία ομάδα, που παίζει αντιποδόσφαιρο, αλλά μία ομάδα, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο να επιτεθεί.
Αρα πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και χώρους θα βρει και ευκαιρίες θα έχει. Το θέμα είναι να έχει αποτελεσματικότητα στην επίθεση και να προσπαθήσει να δώσει όσο το δυνατόν λιγότερες ευκαιρίες στον Αστέρα και όσες δώσει να τις εξουδετερώσει. Προβλέπω , ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με ευκαιρίες , ελπίζω να το πάρει η ομάδα και να δώσει την χαρά σε όσους θα πάνε με τόσο κρύο να συμπαρασταθούν από κοντά στην Τρίπολη. Αντε παιδιά , χρόνια πολλά στην Πανάθα μας και τα καλύτερα έρχονται…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: