Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Με απώλειες ο Ολυμπιακός!!

Χωρίς τους τραυματίες Πρίντεζη και Λοτζέσκι, αλλά και τον άρρωστο Μπέγκιτς θα παραταχθεί την Τετάρτη κόντρα στον Κολοσσό, ο Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα.

Με απώλειες ο Ολυμπιακός
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό την Τετάρτη (05/02, 19:15), στην εμβόλιμη (17η) αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο Γιώργος Μπαρτσώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη και Ματ Λοτζέσκι ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μίρζα Μπέγκιτς ο οποίος είναι άρρωστος. Επίσης με… πολιτικά θα δουν τον αγώνα οι Αγραβάνης και Πέτγουεϊ καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο από την άλλη θα κάνει ο Αντρέας Χριστοδούλο που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην 12άδα των «ερυθρολεύκων» σε ματς της Α1.

Για τον επικείμενο αγώνα με τους «θαλασσί» μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος βλέπει το παιχνίδι με τους Ρόδιους ως μια καλή ευκαιρία για να δουλέψει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πάνω στις όποιες αδυναμίες τους:

«Όλα αυτά τα παιχνίδια που δίνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι για μας ούτε εύκολα, ούτε και αδιάφορα. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε πράγματα και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που με την παρουσία της στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το σεβασμό μας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τον Ίκαρο και να φτάσουμε χωρίς άγχος και δυσκολίες στη νίκη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: