Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ό,τι θέλει ο «Ίμπρα»! (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «πάγωσε» στο φινάλε το «Μποζουάρ» και η Παρί χάρη στα δύο τέρματα του Σοηδού (το ένα... γκολάρα) επικράτησε 2-1 της Ναντ και πέρασε στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Ό,τι θέλει ο «Ίμπρα»! (video)
Σε προσωπική υπόθεση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξελίχθηκε ο ημιτελικός του γαλλικού Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Ναντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι με δύο τέρματα του Σουηδού επικράτησαν 2-1 στο «Μποζουάρ» και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο «Ίμπρα» με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από τραγική απομάκρυνση της μπάλας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Οι παίκτες του Μπλαν έδειχναν να ελέγχουν το ματς, όμως στο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Βινό στο 81’ εκμεταλλεύτηκε την άμυνα της Παρί και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ματς οδεύει προς την παράταση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με ψύχραιμη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ναντ στο 90' διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 2-1.

Έτσι η Παρί πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης και περιμένει να μάθει ποια εκ των Λιόν και Τρουά (παίζουν την Τετάρτη 5/2) θα βρεθεί απέναντί της.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: