Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μην ξεχάσει το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός!!

«Ντου από Παντού» για την ζόρικη έξοδο του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Που κολλάει το Αγρίνιο, όμως; Διαβάστε και θα καταλάβετε. Το έργο του Παναθηναϊκού είναι εξ’ αρχής δύσκολο. Ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μέσα στην Τρίπολη πανίσχυρος. Παραμένει μια από τις ομάδες δίχως ήττα στο γήπεδό του.
Η πεντάδα
Πέντε είναι οι ομάδες που δεν έχουν χάσει στην έδρα τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος. Ο Αστέρας. Και ο Παναιτωλικός.
Με τις δυο
Απ’ αυτές τις ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει μακριά από το γήπεδό του ως τώρα μόνο με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ. Τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο θα τους αντιμετωπίσει προσεχώς.
Επικράτησε
Στην Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς ήταν το φαβορί, έστω κι αν τελικά δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-1 στον α’ γύρο.
Το αήττητο
Στο Αγρίνιο, όμως, ο Παναθηναϊκός πήγε με αέρα για να κάνει το διπλό και να γίνει η πρώτη ομάδα που φέτος θα σπάσει το αήττητο του Παναιτωλικού. Ο αγώνας έγινε πριν από ένα μήνα ακριβώς, στις 5 Ιανουαρίου, με τους Αγρινιώτες να κερδίζουν τελικά με 1-0 και τους πράσινους να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι.
Μάθημα το πάθημα
Μην ξεχάσει το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, λοιπόν. Εκεί, δηλαδή, παρουσιάστηκε αγωνιστικά κατώτερος των περιστάσεων. Άρα, εκείνο το ματς να λειτουργήσει σαν καμπανάκι αφύπνισης. Το πάθημα να του γίνει μάθημα, λοιπόν, μήπως καταφέρει αυτή τη φορά να φύγει με το διπλό, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην Τρίπολη.
Στα ύψη
Το έργο του Παναθηναϊκού είναι ζόρικο, με την έννοια ότι ο Αστέρας πάει καλά το τελευταίο διάστημα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Αν σπάσει το αήττητο της Τρίπολης ο Παναθηναϊκός, σίγουρα θα πρόκειται για επιτυχημένο αποτέλεσμα. Θα τα καταφέρει, όμως; Αυτό είναι το ερώτημα για την ομάδα του Αναστασίου που προβλημάτισε με τον ΟΦΗ. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: