Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με ανατροπή η Νασιονάλ!! (videos)

Έχασε με 1-0 στη Βολιβία, αλλά η Νασιονάλ Μοντεβιδέο επικράτησε της Οριέντε Πετρολέρο με 2-0 στον επαναληπτικό του προκριματικού γύρου του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι Ουρουγουανοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του 34χρονου, πια, Ιβάν Αλόνσο, ενώ στο 63ο λεπτό απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Μαριάνο Μπράου με δεύτερη κίτρινη. Ακολούθησε γκολ-πρόκριση με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κάρλος Ντε Πένια στο 73ο λεπτό, οπότε η Νασιονάλ συμπλήρωσε τον έκτο όμιλο του Λιμπερταδόρες, στον οποίο προϋπήρχαν Νιούελς Ολντ Μπόις, Γκρέμιο και Ατλέτικο Νασιονάλ.
Στο γκρουπ των Ατλέτικο Μινέιρο, Νασιονάλ Κλουμπ και Ζαμόρα προστέθηκε η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε της Κολομβίας, καθώς με 1-0 επί της μεξικανικής Μονάρκας Μορέλια προκρίθηκε στη φάση των ομίλων χάρη στον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ έπειτα από συνολικό 2-2 στη σειρά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Χοσέ Χούλιο Ντε Λα Κουέστα στο 58ο λεπτό, πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Άλντο Ραμίρεζ των ηττημένων, ενώ κόκκινη αντίκρισε και ο Λουίς Σέιχας των Κολομβιανών στο 60ό λεπτό.
Παρακάτω ο «χάρτης» των προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Μονάρκας Μορέλια (Μεξικό)-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 2-1 και 0-1
Οριέντε Πετρολέρο (Βολιβία)-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 1-0 και 0-2
Ντεπορτίβο Κίτο (Εκουαδόρ)-Μποταφόγκο (Βραζιλία) 1-0 και 05/02
Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού)-Ατλέτικο Παραναένσε (Βραζιλία) 2-1 και 05/02
Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε (Χιλή)-Γκουαρανί Ασουνσιόν (Παραγουάη) 1-0 και 06/02
Καράκας (Βενεζουέλα)-Λανούς (Αργεντινή) 0-2 και 06/02




 

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: