Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ερνάνες: «Δεν ήρθα στην Ίντερ για τα χρήματα»

Σε καμιά περίπτωση δεν έφυγε ο Ερνάνες από την Λάτσιο για τα λεφτά, σύμφωνα με τον ίδιο. Όπως δήλωσε, πήγε στην Ίντερ για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση τίτλων

Ερνάνες: «Δεν ήρθα στην Ίντερ για τα χρήματα»
Την απόφασή του να φύγει από την Λάτσιο για την Ίντερ αιτιολόγησε ο Ερνάνες. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως δεν πήγε από την μια ομάδα στην άλλη εξαιτίας του οικονομικού.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι κανείς δεν με ανάγκασε να πω τίποτα. Διάλεξα να φύγω από την Λάτσιο και δεν ήταν λόγω των χρημάτων», τόνισε αρχικά ο άσος των «νερατζούρι» και συνέχισε:

«Μετά από 3,5 φανταστικά χρόνια, τα οποία πάντα με αντιμετώπιζαν με αξιοπρέπεια ο Λοτίτο και ο Τάρε, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσω το ιταλικό πρωτάθλημα, οπότε έπρεπε να δοκιμάσω κάτι καινούριο».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Με την Λάτσιο, εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιους στόχους μας. Οπότε, μόλις ήρθε η ευκαιρία την άρπαξα» και συμπλήρωσε:

«Το σκέφτηκα όταν η Ίντερ ήρθε για εμένα και πήρα την απόφασή μου. Συνειδητοποίησα ότι με την Λάτσιο δεν θα μπορούσα να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα».

Ο άλλοτε μέσος της Λάτσιο, κατέληξε: «Η Ίντερ μου έκανε μια πρόταση. Είναι μια ομάδα που έχει όνομα και μια υψηλότερη προοπτική, όπου ίσως μπορώ να επιτύχω τους στόχους μου. Δεν ήταν θέμα χρημάτων». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: