Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Προβάδισμα η Ουντινέζε! (video)

Η ομάδα του Γκουιντολίν, επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα, χάρη σε γκολ του Μουριέλ στο 83ο λεπτό στο "Φρίουλι" και πηγαίνει με προβάδισμα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας

Προβάδισμα η Ουντινέζε (video)
Η Ουντινέζε έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia, με ένα έξοχο γκολ από τον Κολομβιανό, Λουίς Μουριέλ, που μπήκε στο 65ο λεπτό και είχε αποφασιστική συμβολή στην επικράτηση των "φριουλιάνι" που πάνε έστω και με αυτό το ισχνό προβάδισμα την προσεχή εβδομάδα στην Φλωρεντία.

Μετά από ένα φλύαρο πρώτο ημίωρο, οι δύο αντίπαλοι άρχισαν ν’ ανοίγουν τον ρυθμό. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Πίντσι, στο οποίο είχε απάντηση ο Νέτο στο 33ο λεπτό, ενώ στο 34’ ο Χοακίν, ελίχθηκε ωραία αλλά το σουτ του έφυγε μακριά από την εστία. Στο 36ο λεπτό, ο Ντι Νατάλε, μετά από ωραία αντεπίθεση που άνοιξε ο Νίκο Λόπεζ και τη σέντρα του Βίντμερ, κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή. Στο 44ο λεπτό, οι «βιόλα» έφτασαν στην ισοφάριση με μια «οβίδα» του Βάργκας έξω από την περιοχή, σε ένα από τα γκολ που αποτελούν σήμα-κατατεθέν του Περουβιανού.

Η Φιορεντίνα είχε κάποιες καλές στιγμές στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους, με τον Χοακίν και με τον Μάτρι. Ωστόσο με την είσοδο του Μουριέλ, η Ουντινέζε άρχισε να γίνεται πιο απειλητική. Ο τελευταίος είχε καλή στιγμή στο 66’ με σουτ άουτ από καλή θέση. Ο Κολομβιανός ωστόσο, δεν λάθεψε στο 82ο λεπτό και με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Σκουφέ, Βίντμερ, Μπούμπνιτς, Ντομίτζι, Ερτό, Γκάμπριελ Σίλβα, Άλαν, Πίντσι (78’ Μπαντού), Περέιρα, Νίκο Λόπεζ (66’ Μουριέλ), Ντι Νατάλε (46’ Μπρούνο Φερνάντεζ)

Φιορεντίνα: Νέτο, Ντιακιτέ, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Πασκουάλ, Μπόρχα Βαλέρο (75’ Άντερσον), Πιζάρο, Μάτι Φερνάντεζ, Βάργκας (88’ Μάτος), Μάτρι, Χοακίν (70’ Κουαδράδο)

Το 1-0 από τον Ντι Νατάλε



Το 1-1 του Βάργκας



Το 2-1 του Μουριέλ



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: