Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Λούκας, ατού του ΠΑΟΚ»

papazoglou
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του πρώην επιθετικός του Άρη και του ΠΑΟΚ και νυν του ΟΦΗ, Θανάσης Παπάζογλου. Μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας από την Κρήτη με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το γήπεδο της Τούμπας είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Άρη και ανέφερε πως είναι λυπηρό να βλέπεις τους “κίτρινους’ να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου:
Για το αν ήθελε να παίξει στο παιχνίδι στην Τούμπα:
“Η ουσία δεν είναι εάν ήθελα ή εάν έπρεπε. Θα ήθελα να παίξω στην Τούμπα, αλλά από τον προπονητή μου επιλέχθηκε αυτό το παιχνίδι να εκτίσω την ποινή απο κάρτες. Θέλω να πιστεύω ότι και η φετινή, είναι μια συνέχεια της περσινής χρονιάς που ήταν η αναγέννησή μου ώστε να επιτύχω όσο το δυνατόν περισσότερα και για το όνομά μου, που είχε πάρει πτωτική πορεία. Πιστεύω ότι ωριμάζω στα δύσκολα”.
Για την ωρίμανσή του στον ΟΦΗ:
“Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που περνάει δύσκολους καιρούς. Φέτος γίνεται η καλύτερη δουλειά και νομίζω μέσα από τις δυσκολίες ωρίμασα ακόμα περισσότερο απ’ ότι θα ωρίμαζα σε μια ομάδα με πολλές επιλογές”.
Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ:
“Ήμουν σε ανοδική πορεία όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήμουν έτοιμος για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Είχα χάσει και σημαντικό χρόνο με τον τραυματισμό μου. Ήμουν 1,5 χρόνο έξω πριν πάω στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα κάθε εμπόδιο σε καλό και νομίζω πως έχω βελτιωθεί από τότε”.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για τον ΟΦΗ στην πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα. Θα παρουσιαστούμε σοβαροί καθώς αυτό μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Είμαστε εργάτες και μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε το ταλέντο ομάδων, όπως ο ΠΑΟΚ, περιορίζοντας τα ατού του”.
Για την διαφορά που έχει επιφέρει ο Σα Πίντο στον ΟΦΗ:
“Ο Σα Πίντο μας άλλαξε και την ψυχολογία και αγωνιστικά. Μας έδωσε την πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα”.
Για τα ατού του ΠΑΟΚ:
“Ο Λούκας είναι το ατού του, απ’ αυτόν ξεκινούν όλες οι προσπάθειες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης η ο Αθανασιάδης που κάνουν το γκολ από μια φάση”.
Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:
“Δεν μπορώ να κρίνω την άμυνα του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της άμυνας παίζουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι η θέση τους αυτή. Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν παίζουν στην φυσική τους θέση”.
Για τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει στη Τούμπα ο ΟΦΗ:
“Εκτός έδρας με δυνατές ομάδες, παίζεις με αντεπιθέσεις. Έχουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα. Εκεί θα στηριχτούμε”.
Για το αν προτιμάει την Θεσσαλονίκη ή το Ηράκλειο:
“Στην Θεσσαλονίκη μεγάλωσα και δεν μπορώ να πω κακό λόγο. Βέβαια και τα Ηράκλειο είναι μια πάρα πολύ όμορφη πόλη”.
Για την κατάσταση του Άρη:
“Ο Άρης όπως και ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι λυπηρό να βλέπεις τον Άρη σ΄αυτή την κατάσταση. Είναι λυπηρό να μη μπορεί να κάνει νίκη στην έδρα του”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: