Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιο δυνατή από ποτέ την φετινή σεζόν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Ντιέγκο Σιμεόνε και δήλωσε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι ικανή να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα την φετινή χρονιά.

«Επιμένω, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα μότο μας είναι ησυχία και δουλειά και δεν μπορούν να με κάνουν να πιστέψω ότι πάμε για τον τίτλο», τόνισε ο τεχνικός την Ατλέτικο και πρόσθεσε:

«Αν κοιτάξουμε την περασμένη δεκαετία, το καλύτερή μας θέση ήταν η τρίτη. Με 15, 20 ή και 30 πόντους πίσω, οπότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε: «Η Ρεάλ μπορεί να είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σε κάθε παιχνίδι» και συμπλήρωσε:

«Όταν είχαμε παίξει με την Ρεάλ, την έβδομη αγωνιστική, είχανε παίξει λίγα παιχνίδια με τον νέο τους προπονητή. Έχουν γίνει δυνατοί από τότε. Είχανε έναν καλό Ιανουάριο και πήρανε πολλούς πόντους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: