Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Όσο καλύτεροι γίνεται με Μάντσεστερ»

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαφορά των πρωταθλητών από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.

Παπαδόπουλος: «Όσο καλύτεροι γίνεται με Μάντσεστερ»
Τα θετικά από την δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό οφείλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστεί έτοιμος με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτέντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ακόμη, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη διαφορά επιπέδου των «ερυθρόλευκων» με τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να θυμούνται όταν παίζουν τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova.

Για τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες:

«Θεωρώ πως αντικατοπτρίζει τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες. Η δική μας ομάδα έχει δείξει από την αρχή μια σταθερότητα και κατά διαστήματα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι για να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο και να προσφέρουμε θέαμα που θέλει και ο κόσμος».

Για το αν η δύσκολη νίκη επί του Παναιτωλικού μπορεί να βοηθήσουν ενόψει Μάντσεστερ:

«Είναι γεγονός πως δυσκολευτήκαμε αρκετά με τον Παναιτωλικό. Είναι πολύ σημαντικό για μας να βρίσκουμε ανταγωνιστικές ομάδες για να πιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε απέναντι στη Μάντσεστερ. Από εδώ και πέρα τα ματς εκτός από σημαντικά θα είναι και ματς «προετοιμασίας» για να είναι έτοιμη η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια, όχι μόνο με τη Μάντσεστερ αλλά και αυτά του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος».

Για την εικόνα που έχει σχετικά με τον Πανιώνιο:

«Είναι μία από τις καλές ομάδες, με ταλέντο που θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία ματς, που η ομάδα είχε μια μέτρια εικόνα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το μνημόσυνο της Θύρας 7:

«Είναι πολύ συγκινητικό και για εμένα και για τα υπόλοιπα παιδιά που τους το έχουμε μεταφέρει. Είναι μια απίστευτη τραγωδία αλλά δυστυχώς είναι ένα γεγονός. Αυτό που θέλουμε είναι να πούμε κουράγιο στις οικογένειές τους και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και για αυτά τα παιδιά που έχουν φύγει. Είναι σημαντικό και για την ομάδα και για όλους μας που μια τέτοια μέρα πάντοτε τους θυμόμαστε και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, το να δίνουμε και την ψυχή μας για αυτά τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: