Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Όλοι μαζί για την «Αγιά-Σοφιά»

Ενωμένη προς το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» θα βαδίσει η ΑΕΚ. Μετά από 5ωρο Δ.Σ., η Ερασιτεχνική αποφάσισε να δρομολογήσει τις διαδικασίες παραχώρησης της έκτασης στη Φιλαδέλφεια στη «Δικέφαλος 1924».

Όλοι μαζί για την «Αγιά-Σοφιά»
Με απόλυτη εφαρμογή του… δεύτερου συνθετικού του ονόματός της θα προχωρήσει η ΑΕΚ στο δρόμο της επιστροφής της προς το «σπίτι».

Έπειτα από 5ωρη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής (η οποία ωστόσο τράβηξε τόσο πολύ εξαιτίας συζητήσεων σχετικά με τα οικονομικά των τμημάτων και όχι για το θέμα του γηπέδου) αποφασίστηκε το σωματείο να συνταχθεί κι επίσημα με τη γραμμή και τις ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έτσι, συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση ενός απ’ τα σημαντικότερα βήματα για την «Αγιά-Σοφιά», που δεν είναι άλλο απ’ την παραχώρηση της έκτασης στη Νέα Φιλαδέλφεια στη «Δικέφαλος 1924».

Κάτι για το οποίο αποφασίστηκε να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα υπάρξει ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις και θα εκφράζεται η καθολική στήριξη στο πρότζεκτ του έργου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: