Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κούρντι: «Έχουμε μείνει μόνοι μας. Θέλουμε στήριξη»

«Έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς τραβάμε την ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από παντού», δήλωσε ο Αμίρης Κούρντι.

Κούρντι: «Έχουμε μείνει μόνοι μας. Θέλουμε στήριξη»
Την υποστήριξη του κόσμου και όχι μόνο ζήτησε ο Αμίρης Κούρντι ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι».

Ο δεξιός μπακ της ομάδας της Νέας Σμύρνης ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα τους μετά από κάθε αποτέλεσμα, γιατί έχουν μείνει μόνοι τους και αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για τον Πανιώνιο.

Αναφορικά με το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής, 23η, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ο Κούρντι τόνισε πως είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος, ωστόσο επισήμανε πως αν είναι παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Πανιώνιο: «Σίγουρα έχει δίκιο ο κόσμος αφού θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει, αλλά πιστεύω ότι γνωρίζει τα προβλήματα της ομάδας και πρέπει να είναι δίπλα μας και μετά από κάθε νίκη και μετά από κάθε ήττα. Πιστεύω έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς τραβάμε την ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από παντού».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα κάνουμε ένα πλάνο και θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι απάντησε: «Πιστεύω πως ναι. Αν είμαστε σοβαροί ναι».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Σίγουρα μετά την ήττα δεν έχουμε την ψυχολογία, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ανέβουμε και ψυχολογικά αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: