Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τέρμα το παραμύθι με τα εισιτήρια!! (δείτε τις λίστες)

Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται περί εισιτηρίων, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στους μέσους όρους (πέρυσι και φέτος) έτσι ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του... Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει δώσει ως τώρα 11 εντός έδρας παιχνίδια κι έχει, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τα επίσημα στοιχεία της Σούπερ Λίγκας, μέσο όρο 16.729 εισιτήρια.

Πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα είχε 20.918, όμως θα πρέπει να πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει ακόμα στο "Καραϊσκάκη" το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το γήπεδο να είναι σχεδόν σίγουρα κατάμεστο.

Επίσης, κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και ειδικά τις μεγάλες, φέτος δεν υπάρχουν ντέρμπι με την ΑΕΚ, που σίγουρα παίζει ρόλο κι αυτό.

Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος σε 11 αγώνες 13.868 εισιτήρια (θα παίξει και με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα), όταν πέρυσι στα 15 ματς, συν τα 3 παιχνίδια των πλέι οφ, είχε 11.005.

Ο Παναθηναϊκός (θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον ΠΑΟΚ) μέχρι τώρα έχει κόψει 9.402 εισιτήρια μέσο όρο στη Λεωφόρο, όταν πέρυσι στο ΟΑΚΑ είχε 8.045.

Ο Άρης, παρά το γεγονός ότι είναι ουραγός ενώ ακόμα δεν έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, είναι 4ος με μ.ο. 7.333. Την περασμένη σεζόν είχε 8.121.

Μπορείτε, βέβαια, να συγκρίνετε τους πίνακες για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος όρος εισιτηρίων στο πρωτάθλημα φέτος (απομένουν τόσα ντέρμπι ακόμα, συν τα πλέι οφ, ενώ δεν παίζει η ΑΕΚ στην κατηγορία) σε 196 αγώνες μέχρι τώρα είναι 4.079, όταν πέρυσι σε 252 αγώνες ήταν 4.865. Πιθανότατα, δηλαδή, αυτή τη σεζόν να είναι αυξημένος ο μ.ο., όπως όλα δείχνουν, αφού υπάρχουν μπροστά ακόμα ματς που θα μαζέψουν πολύ κόσμο.
ΠΕΡΥΣΙ

ΦΕΤΟΣ

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: