Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Με το βλέμμα… πίσω του!!

Τις νίκες που θα τον κρατήσουν μακριά από τους διεκδικητές της δεύτερης θέσεις κυνηγάει από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει σήμερα να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ.

Με το βλέμμα… πίσω του
Εδώ και καιρό οι μαθηματικές πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν γίνει απειροελάχιστες και πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλουν να χάσουν και τη δεύτερη θέση που δίνει το πλεονέκτημα εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ως στόχο να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα, αφού δεν θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους… διώκτες του να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι ξανά περίεργο, ύστερα από την ήττα από τον Πλατανιά στα Περιβόλια και το περιστατικό με την «κόντρα» του Στέφενς με τον Στοχ που έχει τιμωρηθεί από τον προπονητή του για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός παρουσιάζετια προβληματισμένος από τη νοοτροπία γενικότερα της ομάδας του και για ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Ο 61χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Μαντούρο, με τον Σαλπιγγίδη και τον Νίνη στα πλάγια. Ο Λούκας θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Αθανασιάδη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λάζαρ, Ολίσε, Νάτχο, Ινσαουράλδε, Βούκιτς και Χούσεν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: