Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Απόλυτη στήριξη Τοχίρ σε Ματζάρι!!

Ξεκάθαρος πως ο Βάλτερ Ματζάρι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Ίντερ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν παρουσιάστηκε ο Ερικ Τοχίρ.

Απόλυτη στήριξη Τοχίρ σε Ματζάρι
Τα σενάρια περί αποχώρησης του Βάλτερ Ματζάρι από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ «ξέκοψε» ο Ερίκ Τοχίρ. Ο νέος ιδιοκτήτης των «νερατζούρι», με ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε πως η διοίκηση μαζί με τον Ιταλό τεχνικό δουλεύουν τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον του συλλόγου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Ματζάρι θα είναι αυτός που θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν για τις ενδεχόμενες προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις από τον σύλλογο.

«Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο φέτος και ο στόχος μας είναι να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Είναι δύσκολο να βρεις τον «μαγικό» συνδυασμό που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Για να πετύχουμε τους στόχους μας προσλάβαμε έναν από τους καλύτερους Ιταλούς προπονητής, Βάλτερ Ματζάρι, με τον οποίο εργαζόμαστε για το παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια τόνισε:

«Ο προπονητής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν ποιους παίκτες θεωρεί απαραίτητους και ποιοι μπορούν να αποχωρήσουν για να έρθουν καινούργιοι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: