Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Καλτσάς: «Αγώνας δίχως αύριο»

Να μπουν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη θέλουν στη Βέροια, όπως δήλωσε ο Νίκος Καλτσας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καλτσάς: «Αγώνας δίχως αύριο»
Μονόδρομο χαρακτήρισε ο Νίκος Καλτσάς την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Εργότελη στο πλαίσιο της, εμβόλιμης, 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (5/2).

Ο επιθετικός της «βασίλισσας του βορρά» τόνισε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα με τον Πανθρακικό και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη από τους Κρητικούς.

Ακόμη, τόνισε πως βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίρνοντας ότι καλύτερο από κάθε αναμέτρηση με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη Βέροια: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Πείτε το γκίνια, πείτε το ανικανότητα, μπορεί να το πάρει ο καθένας όπως θέλει. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Εργοτέλη και να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι ματς δίχως αύριο αλλά υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια στη συνέχεια, που πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά και νέους. Έχει καινούριο προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: