Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η… μεγάλη Τετάρτη του Μπέκαμ!!

Έτοιμος να ανακοινώσει τη δημιουργία ομάδας στην MLSμε έδρα το Μαϊάμι είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 5/2
Την δυναμική επιστροφή του στο ποδόσφαιρο από διοικητική θέση ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως είναι γνωστό, ο Άγγλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που έγραψε τη δική του –ξεχωριστή- ιστορία στο δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου, σκόπευε εδώ και καιρό να ασχοληθεί από διοικητική θέση.
Το πλάνο του «Μπεκς» φαίνεται πως πλησιάζει στην υλοποίησή του, αφού την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, αναμένεται να παρουσιάσει τα σχέδιά του για τη δημιουργία νέας ομάδας στην MLS με έδρα το Μαϊάμι!
Έχοντας διαφημίσει το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ όσο κανένας άλλος στην ιστορία του αθλήματος, ο Μπέκαμ έγινε ο πρώτος πραγματικά «μεγάλος» παίκτης που αγωνίστηκε στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών και το πλάνο του δεν σταματά στην ποδοσφαιρική καριέρα του ως παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Την Τετάρτη θα παρουσιάσει μια νέα ομάδα της οποίας θα είναι ιδιοκτήτης, με στόχο να αρχίσει να συμμετέχει στην MLSαπό το 2016, ανεβάζοντας επίπεδο το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ!
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: