Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ντέρμπι και στο Κύπελλο!!

Ρεάλ και Ατλέτικο αφήνουν στην άκρη την κόντρα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς προέχει η αποψινή για τους «4» του Κυπέλλου. Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ το άλλο ζευγάρι της διοργάνωσης.

Ντέρμπι και στο Κύπελλο
Η δεύτερη από τις τέσσερις -μίνιμουμ- αναμετρήσεις που θα γίνουν στη φετινή σεζόν μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεξαχθεί απόψε (5/2, 21:00). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα φιλοξενήσει αυτή του Ντιέγο Σιμεόνε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ οι δύο τους θα παίξουν την Τρίτη (11/2) στο «Βιθέντε Καλδερόν», όπου θα σφραγιστεί το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στην πρώτη τους… συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Μπερναμπέου» και ήταν για την Primera Division οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Ντιέγκο Κόστα.

Επιπλέον, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν τρεις πόντους παραπάνω στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ πέρυσι η Ατλέτικο κατέκτησε τη διοργάνωση νικώντας στον τελικό την αποψινή της αντίπαλο μέσα στο γήπεδο της με 2-1 στην παράταση.

Αν και ακολουθεί δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο προπονητές θα παρατάξουν τις βασικές τους ενδεκάδες. Δεν παίζουν οι τραυματίες Βίγια, Φελίπε Λουίς και Τιάγκο.

Η πιθανή της Ρεάλ: Κασίγιας, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Η πιθανή της Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Ινσούα, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Γκάβι, Κόκε, Αρντάν Τουράν, Ρ. Γκαρσία, Ντιέγο και Ντιέγο Κόστα.

Τα «φώτα» πέφτουν στο Ρεάλ-Ατλέτικο, όμως υπάρχει και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ, που είναι προγραμματισμένο για τις 23:00, ενώ οι δύο ομάδες θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα την Τετάρτη την ίδια ώρα.

Ο Τάτα Μαρτίνο αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τους Μέσι, Ινιέστα, Πικέ και Μπουσκέτς, ενώ βασικός τερματοφύλακας στο Κύπελλο παίζει ο Πίντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: